VEUS D'EMPRESA

Sorea motiva la solidaritat amb la Marató de TV3 i dobla la recaptació aconseguida pels seus treballadors

Les activitats solidàries van aconseguir recaptar 1.110 euros al Penedès i al Garraf i l'empresa ha fet una aportació idèntica per a la investigació de les malalties infeccioses

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-12-2017 12:46 Lectures 5773
Sorea motiva la solidaritat amb la Marató de TV3 i dobla la recaptació aconseguida pels seus treballadors. SOREA

Sorea motiva la solidaritat amb la Marató de TV3 i dobla la recaptació aconseguida pels seus treballadors. SOREA

Sorea, empresa gestora del cicle integral de l’aigua a més de 260 municipis catalans, ha refermat un any més el seu compromís ferm amb les persones que més ho necessiten i en els darrers dies motiva la solidaritat amb una de les iniciatives nadalenques més reconegudes del país, la Marató de TV3. Sorea ha volgut incentivar la participació de tots els seus treballadors i treballadores en aquesta Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació de les malalties infeccioses, que causen una de cada tres morts al món.

Sorea 1+1

En aquesta iniciativa prèvia a les festes de Nadal, la companyia ha impulsat una campanya interna de sensibilització per la causa destinada a tota la plantilla que passa pel projecte Sorea 1+1, que suposa que la companyia multiplica per dos l’import recaptat pels treballadors i treballadores a través de diverses activitats que s’han dut a terme a tot el territori català: des de les oficines de Ponent (Mollerussa, Tàrrega, Guissona, Juneda), passant per les de la Catalunya Central (Sallent, Manlleu, Manresa), les Terres de l’Ebre (Amposta, Deltebre, Alcanar), el Camp de Tarragona (Salou, Cambrils, Torredembarra, Valls), el Penedès (Igualada, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Calafell), Barcelona (Martorell, Sant Cugat, Rubí, Granollers, Sant Celoni, El Masnou, Pineda, Calella, Arenys de Mar, etc.), i finalment Girona (Puigcerdà, Olot, Begur, etc.)

A la zona del Penedès i Garraf, les activitats solidàries més exitoses han estat la caminada solidària pel Garraf, que va aplegar més d'una seixantena de persones. També es va organitzar un sorteig solidari que va vendre un total de 500 participacions; un torneig de pàdel a Vilanova i la Geltrú en el que van participar 15 jugadors i més de 60 persones van assistir a la botifarrada solidària amb la Marató. En total, aquestes quatre iniciatives de la plantilla de Sorea a les comarques del Garraf i Penedès han recaptat 1.110 euros i la companyia ha doblat aquest import per a la Marató.

En conjunt, a través de totes les oficines de Sorea al territori s’han recaptat més de 6.500 euros i s’han impulsat 13 iniciatives, sent les delegacions del Vallès Oriental i Moianès, Penedès - Garraf i Maresme, aquelles que han comptat amb els treballadors i treballadores més dinàmics de forma que les seves iniciatives han esdevingut les més exitoses pel que fa a la suma recaptada i al nombre de participants. La companyia, seguint la iniciativa del Sorea 1+1, ha fet una altra aportació idèntica per a la Marató de TV3. En total, s’han donat més de 13.000 euros.

La Marató de TV3 recapta 7,2 MEUR per lluitar contra les malalties infeccioses

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a la lluita contra les malalties infeccioses va finalitzar les 15 hores d'emissió d'aquest diumenge amb una recaptació de 7.215.676 euros, una quantitat que podria augmentar ja que els donatius es poden seguir fent fins el 31 de març del 2018. El programa de TV3 es va allargar fins a un quart de dues de la matinada aproximadament, quan la presentadora del programa, Helena Garcia Melero, acompanyada del cantant Ferran Aixalà, va fer la darrera actualització del marcador. La 26ª edició de la Marató es va dedicar a les malalties infeccioses freqüents, que ja són la causa d'una de cada tres morts al món i que, segons adverteix l'OMS, els pròxims anys es podrien convertir en una greu epidèmia.