VEUS D'EMPRESA

El poder d'un somriure saludable i atractiu

Primer sempre serà la salut i la prevenció: cuidar de les nostres dents ha de ser per a tots nosaltres una prioritat

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-04-2018 07:19 Lectures 1587
Amaral Clínica dental. EIX

Amaral Clínica dental. EIX

Deia William Shakespeare que “és més fàcil obtenir el que es desitja amb un somriure que amb la punta de l'espasa”. Tots sabem que tenir una boca sana és important, però no solament és qüestió de salut. Sentir-nos bé i segurs amb nosaltres mateixos quan somriem marca la diferència. És fonamental per a la nostra autoestima, la nostra confiança i la imatge que transmetem als altres.
Un somriure saludable i atractiu té grans efectes en la nostra vida diària i en nosaltres mateixos.

Primer sempre serà la salut i la prevenció: cuidar de les nostres dents ha de ser per a tots nosaltres una prioritat, sobretot si volem mantenir-los tota la vida.

Així com cuidem periòdicament el nostre cabell, la nostra pell,... hem de cuidar la nostra boca.

A la Clínica Amaral tenim més de 30 anys d'experiència, estem especialitzats en estètica dental i treballem amb els millors laboratoris per aconseguir un resultat perfecte i durador.


Ortodòncia invisible

Segurment has sentit a parlar de l'ortodòncia invisible, o algun company de feina o amic ja la porta. Segons un estudi de la Societat Espanyola d'Ortodòncia realitzat a Madrid i Barcelona, una de cada quatre persones té actualment un tractament d'ortodòncia o l'ha dut en algun moment de la seva vida. I el 70% de la població, assegura que utilitzaria aquesta tècnica per millorar l’aspecte del seu somriure.

I és que l'ortodòncia en adults és tendència i l'invisaling és el millor mètode per recol·locar la teva dentadura sense molèsties i des de 12 mesos de duració.

Els nostres professionals t'oferiran l'opció que millor s'adapti a tu i podràs finançar-ho sense interessos. Ja no tens excusa!


Carilles dentals

Les carilles són una solució perfecta i ràpida per tenir un somriure atractiu. Són un tractament purament estètic i la seva funció és recobrir la dent original, amb un tallat estèticament millor. Una carilla ha de reproduir l'estètica perfecta d'una dent, la textura, el color i la brillantor, per aconseguir un somriure sa i natural.

Aquí és on es distingeix un bon professional i el bon treball del nostres laboratoris, en aconseguir que les teves dents llueixin perfectes. El nostre equip mèdic t'ajudarà a triar la millor opció segons el teu cas i el teu pressupost.


Implants

Potser el tractament més conegut és l'implant, ja que en els últims anys ha tingut una evolució molt gran, donant solució a molts pacients que han patit perdudes dentals. Avui dia veiem molta publicitat d'implants i de molt tipus de preus, però  també cal tenir en compte la fiabilitat i seguretat del tractament.  Busca un professional que et doni seguretat.

Un bon professional amb experiència t'assegura un bon resultat i que et duri molts anys. Mes del 90% dels nostres pacients que porten més de 10 anys amb implants, i que han realitzat totes les visites de manteniment segueixen tenint una perfecta funcionalitat. Inverteix sàviament els teus diners!

Blanquejament sense dolor

El nostre estil de vida (beure cafè, vi, fumar) i el pas dels anys fan que les nostres dents perdin el seu blanc original i apareixen taques i decoloracions, restant lluminositat i tot l'atractiu al nostre somriure. Recupera l'aspecte saludable i lluminós de les teves dents de forma fàcil.  Els nous mètodes de blanquejament et permeten aconseguir el blanc desitjat i sense sentir sensibilitat en les dents. 

Anima't a millorar la teva qualitat de vida millorant el teu somriure. A la Clínica Amaral els nostres pacients confien en la nostra experiència i proximitat des de fa més de 30 anys.  Visita'ns: en la primera visita gratuïta et donarem un pla de tractament per al teu cas.


Coneix-nos a www.clinicaamaral.com o en Av. Cubelles 29 de Vilanova i la Geltrú.
Tel: 938 149 483

Treballem per ser el teu dentista de confiança!