VEUS D'EMPRESA

El disseny i la creativitat agafats de la mà en un mateix estudi

Escudero Disseny i La Mar de Creatius ofereixen propostes de disseny a mida per a cada client, en disciplines diferents

Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú 02-05-2018 09:00 Lectures 1759
El disseny i la creativitat agafats de la mà en un mateix estudi . EIX

El disseny i la creativitat agafats de la mà en un mateix estudi . EIX

Al carrer Estudis, número 4, de Vilanova i la Geltrú, comparteixen espai dues propostes de serveis,  que sense estar plenament relacionades tenen molt a veure amb el disseny i la creativitat. Es tracta, per un costat, d’Escudero Disseny, una empresa dedicada a la reforma integral de la llar amb 20 anys d’experiència, i La Mar de Creatius, un estudi de disseny gràfic i publicitat, de la mà de Montse Barcons. 

Escudero Disseny treballa amb proveïdors i marques de primera qualitat. És un nou concepte d'estudi diferent al clàssic establiment de reformes. Escudero Disseny i el seu equip de disseny, crearà els espais a mida, mitjançant programes de disseny específic per a això, fent especial èmfasi en l'aprofitament dels espais i l'harmonia del conjunt. El client podrà veure el resultat del projecte abans de començar l'obra.  Aquest estudi ofereix des de la primera presa de contacte per a la presa de mides fins al lliurament de claus al finalitzar d’obra, el client sempre té a la seva disposició una persona de l’empresa per resoldre qualsevol problema o dubte que pugui sorgir durant el procés de la reforma.

Montse Barcons es dedica bàsicament a crear o redissenyar la imatge gràfica de negocis i empreses, i posicionar aquestes marques a través de les xarxes socials. Aquesta dissenyadora es va formar a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova (EMAID), està col·legiada al Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i l’any 2014 va realitzar el disseny i la imatge de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. La Mar de Creatius és el nom comercial del projecte que ella lidera i que ofereix tasques de Community Manager, disseny gràfic i Il·lustració, fotografia, muntatge audiovisual i maquetació. Aquesta transversalitat d’aptituds permet a aquest estudi de disseny oferir unes propostes de publicitat què amb tota claredat es representa a través de la imatge què les empreses i negocis volen vendre.

Reserveu cita prèvia a:

www.escuderodisseny.com
www.lamardecreatius.es