Veus d'empresa

VEUS D'EMPRESA

L’Espai Empresarial celebra els seus 10 anys amb una edició especial del Dia de l’Emprenedor (VÍDEO)

El Vendrell | 05-06-2018 10:54

L’Eina, enguany està de doble celebració. Primer perquè es compleixen 20 anys de la creació del Servei d’Ocupació Municipal del Vendrell. Deu anys més tard es va crear l’Espai Empresarial com una eina per la dinamització econòmica i empresarial del Vendrell. L’Espai Empresarial va crear la Xarxa Emprenedora, formada actualment per unes 180 empreses de la comarca. Per tant, el dia de l’Emprenedor d’enguany té especial importància per aquesta doble celebració, que té un eix vertebrador: Històries i experiències.

Aquesta jornada tindrà lloc el dia 7 de juny, a Vil·la Casals, a partir de les 16.30 h.  Ferran Trillas Turdiu, regidor de d’ Emprenedoria i Universitat, comenta en aquest reportatge el contingut d’aquesta jornada en què destaca el lliurament de premis del XI Concurs de Joves amb Idees, la conferència El poder de l’storytelling: històries que connecten de Daniel Resnich, creador d’estratègies innovadores en el món digital i professor de postgrau de la UAB, la masterclass de gintònics, el Networking que organitza l’acceleradora Camp TgnUp i el sopar d’empreses.

El regidor també narra aquesta història d’èxit d’aquesta iniciativa l’Espai Empresarial que va néixer en ple context de crisi i que ha servit per estimular i acompanyar l’autoocupació i l’emprenedoria. Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres