Centre homologat

Mecabit: el centre de formació de referència per afrontar les creixents convocatòries d’oposicions

Aquest centre homologat pel SOC ha ampliat els seus espais per poder oferir més formació i acompanyament personalitzat en el procés d’oposicions

Es preveu un augment de les ofertes de treball a les administracions públiques però cal conèixer el temari i saber afrontar les proves

Jordi Lleó Vilanova i la Geltrú 02-07-2018 08:47 Lectures 4018
Mecabit: el centre de formació de referència per afrontar les creixents convocatòries d’oposicions. Mecabit

Mecabit: el centre de formació de referència per afrontar les creixents convocatòries d’oposicions. Mecabit

Un dels símptomes de la recuperació econòmica és la reactivació de noves places públiques de treball i la previsió és que aquestes convocatòries augmentin en volum ja que les administracions han hagut d'utilitzar molt personal interí en els darrers anys. Per tal d’ accedir a aquestes places públiques, s'han de superar processos selectius als que s’ ha d’anar molt ben preparat i en aquest aspecte, els centres de formació especialitzats juguen un paper molt important.

Mecabit és un centre de referència a Vilanova i la Geltrú en preparar, informar i acompanyar persones en aquest procés d'oposicions i pels aspirants és molt important estar al corrent de la publicació d’aquestes noves  convocatòries, per tal de tenir temps de preparar-les i saber quin temari concret cal estudiar i com s'han de superar les proves, sovint amb especificitats diferents.

La previsió és que properament s’ofereixin places a la Generalitat, en tots els seus departaments, així com a varis Ajuntaments, inclòs el de Barcelona;  per tal de fer front a  aquestes oportunitats laborals, Mecabit ha ampliat els seus espais i obrirà més grups de preparació per a les oposicions de cara al setembre, també per al Departament Justícia i al de Mossos d'Esquadra.

Amb 30 anys de trajectòria a Vilanova i la Geltrú, Mecabit és també un centre homologat pel Servei d'Ocupació de Catalunya que ofereix 29 Certificats de Professionalitat amb pràctiques a empreses facilitant la inserció laboral de persones aturades. També realitza programes de reciclatge per a treballadors de diferents sectors a través del Consorci per la Formació Contínua i programes finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya, dins del marc europeu de Garantia Juvenil, contribuint a l'oportunitat d'ocupació, emprenedoria o acció formativa per als joves d'entre 16 i 29 anys.

Mecabit és també una Agència de Col·locació del SOC on es realitzen tasques d'orientació i intermediació laboral. El 2015 Mecabit es va unir a l'empresa FET Recursos, amb la finalitat d'ampliar serveis i equip humà i expandir la seva activitat principalment per les comarques del Garraf, Baix Penedès i Anoia. 

MECABIT

Carrer Recreo, 4  
Vilanova i la Geltrú.

601179556 | 938115226  
www.mecabit.com