Veus d'empresa

Autocam exposa més de 200 vehicles a la fira Mercat Km 0 d'aquest any

Els visitants poden triar entre més de 200 vehicles de totes les marques i preus en un ampli ventall d'oferta que converteix la fira d'Autocam en la més important de la comarca

Ramon Filella Barcelona 04-10-2018 12:31 Lectures 3092

Arxivat a:

Autocam exposa més de 200 vehicles a la fira Mercat Km 0 d'aquest any. EIX

Autocam exposa més de 200 vehicles a la fira Mercat Km 0 d'aquest any. EIX

Des d'avui i fins dissabte Autocam Vilafranca de l'avinguda de Tarragona de la capital de l'Alt Penedès organitza una nova edició del Mercat Km 0 de vehicles d'ocasió. Els visitants poden triar entre més de 200 vehicles de totes les marques i preus en un ampli ventall d'oferta que converteix la fira d'Autocam en la més important de la comarca en el seu sector.

Per a facilitar les visites, l'exposició ordena per preus els més de 200 vehicles a la venda. Així, des dels models més barats fins els més cars, els cotxes es poden anar veient en un circuit indicat que permet al client saber, en tot moment, on s'ha de dirigir per obtenir informació d'allò que està buscant. Tal i com explica el gerent d'Autocam Vilafranca, Jordi Carbó, “les nostres instal.lacions ens permeten una fira molt detallada en la que els visitants troben el que busquen amb facilitat”.

Mercat Km 0 va començar el 2008 i, des d'aleshores, ja se n'han celebrat 21 edicions. Cal tenir en compte que anualment s'organitzen dues fires, una a Vilafranca i una altra a Vilanova, en una cita que s'ha convertit en un clàssic del calendari automobilístic. Jordi Carbó assenyala que “vàrem començar el 2008 en plena època de crisi de vendes i ara, en una situació econòmica molt diferent, la fira està plenament consolidada i els clients l'esperen”.

Els visitants del Mercat Km 0 també tenen, tant si compren com si no compren, la possibilitat de participar en un sorteig d'una nit d'hotel a l'Hotel Dolce Sitges i l'ús durant 48 hores d'un vehicle de la fira. Per a participar-hi només cal omplir una butlleta que facilita Autocam i esperar que la sort acompanyi.