Veus d'empresa

Acords Voluntaris

La companyia d’aigües de Sant Pere de Ribes, compromesa amb la reducció dels gasos d’efecte hivernacle

Sant Pere de Ribes | 12-12-2018 06:10

La companyia d’aigües de Sant Pere de Ribes, compromesa amb la reducció dels gasos d’efecte hivernacle. Sorea

La companyia d’aigües de Sant Pere de Ribes, compromesa amb la reducció dels gasos d’efecte hivernacle. Sorea

Aigües de Sant Pere de Ribes ha  recollit el certificat d’adhesió al Programa d’acords voluntaris. La certificació reconeix el compromís voluntari d’empreses i entitats amb la reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius, van lliurar els certificats d’Acords Voluntaris a les últimes 35 organitzacions que s’han adherit a aquest programa de reducció d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) que promou la Generalitat.

Els Acords Voluntaris són un segell de qualitat que poden obtenir empreses, organitzacions i institucions de Catalunya que acreditin un compromís ferm per a la reducció d’aquests gasos, responsables del canvi climàtic. A través d’aquest programa, els organismes es comprometen voluntàriament a elaborar cada any un inventari d’emissions i a plantejar i implantar mesures per reduir-les.

El Programa d’acords voluntaris va néixer a mitjans del 2010 amb l’objectiu que les organitzacions disposessin d’un marc on poder mostrar el seu compromís amb la reducció d’emissions de GEH. 

Va recollir el certificat el regidor de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes Francisco José Perona. Tant des del consistori municipal com des de la companyia estan fortament compromesos amb la reducció d’aquests gasos i han iniciat plegats aquest camí per poder realitzar pràctiques que condueixin a assolir aquest repte.Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres