Veus d'empresa

RSM passa a ser ERSM després de la fusió amb la corredoria ERM de crèdit andorrà

Aquest acord dóna com a resultat la primera corredoria d'assegurances privada de l’estat

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-01-2019 11:10 Lectures 5084
RSM passa a ser ERSM després de la fusió amb la corredoria erm de crèdit andorrà. Eix Diari

RSM passa a ser ERSM després de la fusió amb la corredoria erm de crèdit andorrà. Eix Diari

RSM Corredoria d'Assegurances passa a ser ERSM Insurance Brokers gràcies a l'acord de fusió amb la corredoria ERM Risk Management del Grup Crèdit Andorrà. Les dues corredories han arribat a un acord per fusionar tots els negocis de corredoria i consultoria, donant lloc a un nou holding líder en el mercat espanyol, ja que es converteix en la primera corredoria d'assegurances privada.

L'acord es tradueix en la creació d'un gran grup de corredories més competitiu a nivell nacional i internacional, amb un lideratge en el mercat assegurador que aconsegueix millorar la capacitat d'inversió, recursos i canals. ERSM Insurance Brokers compta amb 140 empleats, un volum de 150 milions de primes intermediades i uns ingressos de 21,4 milions d'euros; atén 120.000 clients, i disposa d'una xarxa d'oficines i col·laboradors que dóna cobertura a tot el territori català i espanyol.

El nou holding permet explotar la complementarietat en l'oferta de productes i serveis, així com unes fortes sinergies, que revertiran en un major benefici i servei a clients i col·laboradors. Per als clients no suposarà cap canvi, únicament podran apreciar el canvi d'imatge en el logotip corporatiu de l'empresa.