Veus d'empresa

Aigües de Sant Pere de Ribes estrena noves instal·lacions a les Roquetes

La companyia vol millorar l’atenció al client amb una nova oficina a un dels eixos comercials principals de les Roquetes

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, afirma que l’ajuntament ha fet una aposta per renovar la xarxa municipal d’aigües

Júlia Olivé Sant Pere de Ribes 13-03-2019 11:31 Lectures 1330
Aigües de Sant Pere de Ribes estrena noves instal·lacions a les Roquetes.. Eix Diari

Aigües de Sant Pere de Ribes estrena noves instal·lacions a les Roquetes.. Eix Diari

A partir d’ara, els usuaris d’Aigües de Sant Pere de Ribes hauran de traslladar-se al carrer Sant Jordi número 20 de les Roquetes per fer els tràmits presencialment, com poden ser el canvi de domiciliació bancària, una queixa formal o donar-se d’alta del servei. Un servei complementari al de l’oficina virtual, on també es poden fer tot tipus de tràmits, tal i com expliquen les responsables del servei, Berta Mercader i Pilar Joaristi.

L’alcaldessa de Ribes, Abigail Garrido, destaca que aquesta nova localització, al centre de les Roquetes, posa més fàcil al ciutadà poder fer les gestions presencialment. Garrido assegura que la prioritat és donar “un molt bon servei” i en aquest sentit afirma que l’ajuntament ha fet una aposta en la renovació de la xarxa municipal d’aigües, que havia quedat obsoleta i en alguns casos la gestió podia arribar a ser complicada: “hem gestionat aquesta estratègia, juntament amb la companyia, per poder modernitzar la xarxa que tenim i poder posar-li nous elements que facin que la gestió del dia a dia sigui més senzill. Per exemple, si abans quan hi havia una avaria s’havien de tallar una sèrie de carrers, ara només queda sense aigua el carrer afectat”.

El repte ara és continuar treballant per tenir la xarxa en condicionats i aconseguir el control de la pròpia gestió de les aigües. 

Veus d'empresa

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Contacta amb nosaltres i demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.