Veus d'empresa

Veus d'empresa

Aigües de Sant Pere de Ribes estrena noves instal·lacions a les Roquetes

Sant Pere de Ribes | 13-03-2019 05:40

Aigües de Sant Pere de Ribes estrena noves instal·lacions a les Roquetes.. Eix Diari

Aigües de Sant Pere de Ribes estrena noves instal·lacions a les Roquetes.. Eix Diari

A partir d’ara, els usuaris d’Aigües de Sant Pere de Ribes hauran de traslladar-se al carrer Sant Jordi número 20 de les Roquetes per fer els tràmits presencialment, com poden ser el canvi de domiciliació bancària, una queixa formal o donar-se d’alta del servei. Un servei complementari al de l’oficina virtual, on també es poden fer tot tipus de tràmits, tal i com expliquen les responsables del servei, Berta Mercader i Pilar Joaristi.

L’alcaldessa de Ribes, Abigail Garrido, destaca que aquesta nova localització, al centre de les Roquetes, posa més fàcil al ciutadà poder fer les gestions presencialment. Garrido assegura que la prioritat és donar “un molt bon servei” i en aquest sentit afirma que l’ajuntament ha fet una aposta en la renovació de la xarxa municipal d’aigües, que havia quedat obsoleta i en alguns casos la gestió podia arribar a ser complicada: “hem gestionat aquesta estratègia, juntament amb la companyia, per poder modernitzar la xarxa que tenim i poder posar-li nous elements que facin que la gestió del dia a dia sigui més senzill. Per exemple, si abans quan hi havia una avaria s’havien de tallar una sèrie de carrers, ara només queda sense aigua el carrer afectat”.

El repte ara és continuar treballant per tenir la xarxa en condicionats i aconseguir el control de la pròpia gestió de les aigües. Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres