Veus d'empresa

Veus d'empresa

Miguel Ángel Gargallo: “És molt important tenir planificat l’impost de successions” (VÍDEO)

Vilanova i la Geltrú | 21-03-2019 18:42

El responsable del Grup Gestió Fiscal a Vilanova i la Geltrú, Miguel Ángel Gargallo.. Eix Diari

El responsable del Grup Gestió Fiscal a Vilanova i la Geltrú, Miguel Ángel Gargallo.. Eix Diari

El responsable del Grup Gestió Fiscal a Vilanova i la Geltrú, Miguel Ángel Gargallo, ens aprofundeix en l’impost de successions, un dels impostos, sovint, complicat d’entendre i de plantejar ja que el trobem davant una herència, fet que suposa la defunció d’alguna persona del nostre entorn. A més a més, és diferent per a cada comunitat autònoma.

L’any 2014 a Catalunya es va modificar l’Impost de Successions. Aquesta modificació va ser introduïda com una de les primeres mesures del govern de la Generalitat a la passada legislatura, eliminant pràcticament l’impost sobre successions en les transmissions per causa de mort entre pares i fills, entre germans i entre cònjuges. Ara, es matisa configurant-la com una bonificació progressiva en funció de la base imposable de l’impost i limitant-la en el cas que el subjecte passiu opti per l’aplicació de determinades reduccions a la base imposable d’aquest.

És necessari analitzar cada cas concret, contraposar o veure diferents opcions amb l’actual tributació per donacions inter-vius entre aquests mateixos grups de parentiu, així com la conveniència o no d’aplicar determinades reduccions. Així es pot planificar la successió patrimonial de la forma més convenient en cada cas i poder evitar situacions en les que els immobles s’adquireixen a valor mínim.

Per això el consell de Miguel Ángel Gargallo és que hi hagi una correcta planificació de l’impost de successions per saber què es declara, com es declara i què es farà amb els béns adquirits en el futur.


Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!