Veus d'empresa

Veus d'empresa

Vila Office: centre de lloguer de despatxos

Vilanova i la Geltrú | 06-05-2019 09:15

Vila Office: centre de lloguer de despatxos. Eix Diari

Vila Office: centre de lloguer de despatxos. Eix Diari

Vila Office neix de l’adaptació de l’empresa familiar de la Susanna i la Maria Pilar Fernández, responsables del centre. Els seus pares quan van arribar a Catalunya van fundar una empresa de construcció d’habitatges a Vilanova i la Geltrú i elles es van dedicar a la gestió de lloguers. Al cap del temps, van decidir que era l’hora d’emprendre una nova aventura i els espais de co-working funcionaven. Com una idea similar, funden un centre de negocis de lloguer de despatxos, Vila Office, amb un objectiu molt clar: adaptar-se a les necessitats de cada client a nivell d’infraestructures i serveis.

Què és Vila Office?
Vila Office és un centre de negocis de lloguer de despatxos. Es tracta d’un centre completament equipat per a autònoms, empreses i emprenedors que poden trobar-hi un total de 11 despatxos de 7,93m2 a 13,44m2 equipats amb escriptori, cadires, il·luminació, aire acondicionat...

D’on neix la idea de muntar un centre de negocis?
Vam prendre aquesta decisió perquè estem molt a prop dels jutjats i tenim diversos coneguts que hi treballen i sovint es troben amb què no saben on reunir-se o on treballar perquè, per exemple, alguns venen de fora de Vilanova.
Aquest va ser un dels motius que ens va impulsar a muntar un centre de negocis, per ser una bona alternativa per a aquests professionals. L’altra, perquè vam tenir en compte que hi ha moltes persones que no poden costejar-se el lloguer o compra d’un local i/o l’acondicionament d’aquest i, molts cops, t’ho has de muntar a casa teva. Per tant, això suposa molta inversió i el lloguer d’un despatx és més assequible. Ens motiva treballar per a persones amb ganes d’emprendre que no poden o volen invertir en un local i els hi donem tot.
Comenteu que el vostre públic són els empresaris i emprenedors. Us enfoqueu en algun tipus d’empresari en específic?
No. En un principi vam comentar del sector jurídic ja que naixia l’idea d’aquí, aleshores pensàvem en un perfil d’advocat o procurador, però creiem que qualsevol tipus d’empresari que necessita utilitzar l’espai com a despatx pot: psicòlegs, redactors, gestors, etc. Això sí, limitem l’ús com a despatx, per tant, no es podria utilitzar com a negocis d’estètica, per exemple.

Us definiu com un centre “full equiped”. A banda del lloguer d’espais, quins altres serveis oferiu?
Un cop tens un despatx llogat, tens la possibilitat de contractar oficina virtual, recepció, servei de secretariat i administració, gestió de missatgeria i recepció de trucades. També pots contractar la domiciliació de la societat de manera independent, és a dir, no cal que tinguis un despatx llogat per aquest servei.

Per què escollir un centre de negocis per treballar?
Per la immediatesa de començar a treballar que oferim, a banda de la reducció d’inversió inicial i en sistemes de comunicació que hem comentat anteriorment.  També oferim flexibilitat de permanència i espai i és una opció que permet la reducció dels costos fixos en el manteniment com l’aigua, llum, etc.

Comenteu aquesta flexibilitat de permanència i espai: com funciona el lloguer d’un espai? Hi ha algun mínim o màxim de temps de lloguer?
Sí, oferim un gran ventall de possibilitat de lloguer. Pots llogar un despatx des d’un hora, dies, setmanes, mesos o fins i tot per anys. També oferim el lloguer de la sala de reunions per hores.

Si algú té un despatx i necessita la sala de reunions, pot utilitzar-la sense llogar-la?
Depèn del que tingui contractat. A partir dels sis mesos de lloguer d’un despatx s’inclou una hora gratuïta mensualment d’ús de la sala de reunions. Si és un any sencer, passen a ser dues hores mensuals. En cas que no arribi a aquests terminis si que tindria un cost.

A Vila Office podràs gaudir d’un entorn tranquil i de caire empresarial, amb una zona de cuina que disposa de nevera, congelador, cafetera i microones. A més a més, compten amb places d’aparcament en un recinte tancat i vigilat amb accés directe al seu centre, per aquelles persones que vagin a treballar amb cotxe.


Contacte i ubicació:
Facebook      @vilaoffice
Instagram     vilaofficevng 
Telèfon          931543635
Pàgina web   www.vilaoffice.com
Correu           administracion@vilaoffice.com
C/Bailén 12B - 08800 Vilanova i la Geltrú

Arxivat aMàrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres