Veus d'empresa

El Club Nàutic Vilanova ja té obertes les inscripcions del Campus Nàutic, Casal de Mar i Cursos de Vela

Les activitats nàutiques d'estiu comencen el proper 25 de juliol fins el 10 de setembre

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-06-2019 08:23 Lectures 2066
El Club Nàutic Vilanova ja té obertes les inscripcions del Campus Nàutic, Casal de Mar i Cursos de Vela.. Club Nàutic Vilanova

El Club Nàutic Vilanova ja té obertes les inscripcions del Campus Nàutic, Casal de Mar i Cursos de Vela.. Club Nàutic Vilanova

A l'entrevista amb Josep Roestel, coordinador de l'Escola de Vela del Club Nàutic Vilanova, s’ha donat a conèixer l’activitat formativa en aquesta entitat vilanovina. Al cap de l’any uns 1.200 joves passen per l’Escola de Vela del Club Nàutic a través dels programes d’activitat física dels respectius centres, del Programa Esport Blau Escolar, pels cursos de vela de tot l’any i pel Campus Nàutic i Casal de Mar que tot just comencen el proper 25 de juny i que s’allargaran fins el 10 de setembre.

D’altra banda, cal destacar que el Club Nàutic Vilanova està en plena acció de remodelació del seu edifici principal. Una important inversión de 2 milions d’euros amb capital social i que suposarà que la façana marítima tindrà un nou equipament de referència, amb restauració al primer pis i sales per acollir esdeveniments diversos.

Veus d'empresa

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Contacta amb nosaltres i demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.