Veus d'empresa

Veus d'empresa

Sia Biosca inaugura el showroom ELEMENTS a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 05-07-2019 17:36

Sia Biosca inaugura el showroom ELEMENTS a Vilanova i la Geltrú . Júlia Olivé

Sia Biosca inaugura el showroom ELEMENTS a Vilanova i la Geltrú . Júlia Olivé

SIA BIOSCA, especialistes en productes del bany, material elèctric, il·luminació i climatització, ha inaugurat oficialment aquesta tarda el seu nou showroom anomenat ELEMENTS a Vilanova i la Geltrú. L’empresa segueix el model d’èxit de Vilafranca, on fa un any van obrir la seva primera sala d’exposició.

La exposició està localitzada just al costat de la botiga i té dues plantes: la de baix té una zona d’il·luminació decorativa i una sala amb elements de domòtica, “volem ensenyar que la tecnologia dins la llar és molt senzilla”, afirma el seu gerent, Xavier Montserrat.

La segona planta té una orientació circular i està distribuïda en cinc grups: bany, cuina, ceràmica, il·luminació i domòtica. Montserrat afirma que la sala està pensada “pel client que té un projecte de reforma” i que volen que se senti “com a casa seva”. Montserrat posa èmfasi en que aquest showroom estigui situat a Vilanova: “des de Sia Biosca sempre hem apostat molt pel Garraf i ara volíem que Vilanova tingués la seva pròpia sala d’exposició”. I justament perquè està pensada per al client, la sala compta amb una zona per a nens, amb una taula amb contes infantils per llegir i dibuixar i una televisió. Així com també hi ha taules i cadires per poder discutir amb el professional de l’empresa quin és el projecte que es vol realitzar.

En la inauguració hi han participat membres de l’empresa, el president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Martí Sistané, i el seu vicepresident, Isidre Also.

Per ara Sia Biosca té dues sales d’exposicions, una a Vilafranca i l’altra a Vilanova i la Geltrú, però el seu gerent va afirmar en una entrevista a EIX DIARI que en el futur volen obrir-ne més en les altres localitats on són presents. 

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!