Veus d'empresa

Veus d'empresa

Euronics Igualada lliura les beques universitàries Acer-Euronics

Igualada | 13-09-2019 09:21

Euronics Igualada lliura les beques universitàries Acer-Euronics. Acer-Euronics

Euronics Igualada lliura les beques universitàries Acer-Euronics. Acer-Euronics

La botiga Euronics Igualada, situada al carrer Sant Carles 89, va fer entrega el passat divendres 6 de setembre de les beques materials que Euronics ha coordinat conjuntament amb la coneguda marca d’ordinadors Acer.

Aquestes beques formen part del pla d’implicació d’Euronics amb el jovent i la ciutat d’Igualada en general, destacant l’aposta de la marca pel talent i l’esforç.

En aquesta edició les beques van anar a parar a mans de les tres millors notes de la Selectivitat 2019 d’Igualada. L’Amanda, la Blanca i la Mireia van rebre de mans dels responsables de la botiga i dels membres de l’equip de Màrqueting d’Euronics un ordinador Acer Aspire 3 valorat en cinc-cents euros cadascuna.

Les tres premiades es van mostrar molt satisfetes. Per a la Mireia ha estat tota una sorpresa: “No m’esperava la trucada. La veritat és que es molt bo que una botiga s’impliqui d’aquesta manera amb els joves”. La Blanca es mostrava molt agraïda: “es un ordinador que en aquesta nova etapa universitària em permetrà treballar amb tots els programes que necessito”.

Arantxa de la Hera, responsable de Màrqueting, defineix aquesta acció com “una clara aposta per formar part de la ciutat d’Igualada i projectar els valors que com a marca considerem essencials”.

Un any i mig a Igualada

Euronics porta gairebé dos anys en expansió al territori català des que l’explotació d’aquesta ensenya d’origen alemany va ser concedida a l’empresa Electrodomèstics Candelsa S.A, amb seu al Vallès Occidental.

La botiga situada a Igualada és un dels punts claus de la marca des del maig de 2018, quan la botiga va transformar-se de Confort a Euronics en una clara aposta pel tracte personal i amb una àmplia representació de productes d’electrònica, electrodomèstics i parament de la llar.

Arxivat aMàrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres