Veus d'empresa

Veus d'empresa

Patrícia Rubio, el relleu d'una campiona a l'escola Choi's

Vilanova i la Geltrú | 10-10-2019 05:33

Imatge d'un grup d'alumnes de l'escola Choi's Vilanova amb els seus professors. EIX

Imatge d'un grup d'alumnes de l'escola Choi's Vilanova amb els seus professors. EIX

 

 

 

Amb més de quatre dècades de dedicació a les arts marcials, l’escola Chois s'ha convertit en un dels centres de referència en la formació de Taekwondo i Hapkido al nostre territori. La disciplina, l’esforç i la superació personal són els trets diferencials d'aquesta escola, que ha vist passar per les seves sales de Vilanova i la Geltrú i de Canyelles centenars d'alumnes de totes les edats que descobreixen en aquestes dues disciplines molt més que un esport competitiu.

Patrícia Rubio, campiona de Catalunya i d'Espanya i reconeguda taekwondista amb nombresos medalles, representa dins de la família de Chois un relleu generacional que beu de l'experiència familiar. Ella és la responsable de l'escola de Canyelles, però també imparteix classes al centre vilanoví. I és que l’escola Chois gaudeix d'un ampli reconeixement nacional i internacional i alguns dels seus alumnes són destacats experts en Taekwondo i Hapkido, un art marcial basat en la defensa personal.

Tot i les medalles i els títols que acumulen al llarg de la seva història, la direcció de Chois Vilanova considera que això no és el més destacat del centre. Marta Calafell i Alfonso Rubio, responsables de l’escola juntament amb la seva filla Patrícia, defensen que el més destacable de l’escola són els valors que transmet el professorat: “des de beneficis físics com l’equilibri, la flexibilitat, la velocitat i l’elasticitat, fins a valors com el respecte i l’ajuda a l’altre, la comprensió i la humilitat”.

La competició ocupa una part important del dia a dia de l’escola: “la part esportiva de l’art marcial ens encanta i la valorem moltíssim. És un gran orgull que els nostres alumnes sempre estiguin entre els millors i que el nom de la nostra escola sempre s’identifiqui amb bon valors com el respecte, l’empatia, la cordialitat i l’educació”, assenyalen els seus responsables.Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres