Veus d'empresa

Veus d'empresa

Tot el que cal saber sobre el tancament comptable i fiscal de la mà de Miquel Ángel Gargallo

Vilanova i la Geltrú | 19-12-2019 17:06

Miguel Angel Gargallo. Eix

Miguel Angel Gargallo. Eix

La finalització dels exercicis comptables i fiscals no és un fet menor. Per a molts treballadors autònoms i empreses, i fins i tot per particulars cal prestar molta atenció en tots els aspectes que influeixen en un tancament d'any. Precisament en aquestes dates de finals de desembre són molt oportuns els consells que ens arriben de la mà de Miquel Ángel Gargallo, de Grup de Gestió Fiscal, l'assessoria ubicada al carrer Jardí, 3, de Vilanova i la Geltrú.

Entre molts d'aquests elements a tenir en compte en aquest traspàs d'exercici hi ha tot el referent als aspectes tributaris, les novetats de cara el proper exercici, tot el que convé a l'IRPF, la normativa comptable, els canvis que hi poden haver sobre l'Impost de Societats, el patrimoni i la diferència entre donacions i successions, entre moltes altres coses.

Per tant, es tracta d'un cos de normativa molt complexa que requereix un nivell de comprensió tècnica. Un conjunt de regles que varien sovint i que pels autònoms i empreses és pràcticament impossible estar-ne al dia. En aquest context, és del tot aconsellable l'assistència fiscal d'empreses com Grup de Gestió Fiscal, i prevenir-se de les molestes inspeccions fiscals.

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!