Veus d'empresa

Arbrat

Set vegades més arbres a l’Autòdrom Terramar en el marc del projecte per a recuperar-lo

Sant Pere de Ribes | 20-07-2020 09:37

Set vegades més arbres a l’Autòdrom Terramar en el marc del projecte per a recuperar-lo. Autòdrom Terramar

Set vegades més arbres a l’Autòdrom Terramar en el marc del projecte per a recuperar-lo. Autòdrom Terramar

A l'Autòdrom Terramar, a més de residir una part de la història del segle XX, habiten al voltant d'un centenar d'arbres fruiters. Figueres, albercoquers, ametllers, oliveres… són part de la riquesa d'aquest espai únic. En som conscients i portem anys cuidant-los. Des de l'inici del projecte l'any 2016 s'han sanejat i podat, i continuarem fent-ho.

De fet, en el marc del projecte de recuperació de l'Autòdrom Terramar, la població d'arbres augmentarà fins als 700 exemplars -set vegades més-, de 30 espècies diferents, totes autòctones, sense comptar flors, prats i arbustius. A més estan previstes una sèrie de mesures addicionals per a preservar i millorar la vegetació existent. Totes elles les vam recollir de forma resumida en el nostre codi verd.

En aquest vídeo podreu veure els arbres de l’Autòdrom i conèixer algunes de les accions previstes:
https://youtu.be/tPDsx103-QM

Altres mesures de preservació i millora de l'entorn incloses en el projecte són la restauració de la zona posterior de la corba sud -actualment un camp abandonat- amb vegetació de ribera o la recuperació del bosc de ribera en el sector oest del Autòdrom, entre el circuit i la riera de Ribes (dins de l'àmbit de planejament). Podeu veure-les totes aquí.


Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!