Veus d'empresa

Nou projecte empresarial

Com serà l’Autòdrom Terramar del futur?

Sant Pere de Ribes | 10-08-2020 09:39

Com serà l’Autòdrom Terramar del futur?. Autòdrom Terramar

Com serà l’Autòdrom Terramar del futur?. Autòdrom Terramar

El vídeo us ajudarà a visualitzar com s'ha dissenyat l'espai en el projecte de recuperació i com està previst que es vegi. Aquests són alguns dels punts destacats en la peça:

1. L'Autòdrom aspira a ser un lloc de trobada i de generació de moments memorables, per això serà d'accés lliure i gratuït la major part del temps i es destinarà a acollir esdeveniments, principalment relacionats amb el món eqüestre i el món del motor, però no únicament.

2. El projecte preveu la rehabilitació i la protecció dels edificis històrics que inclou el recinte -les masies de Can Sidós i El Clot dels frares, l'antiga fàbrica Champion i els boxs- i la creació de serveis complementaris a les activitats que es realitzin, d'hostaleria -150 places d'hotel per a acollir als visitants i a aquells qui vulguin descansar en un entorn natural- i de restauració -que es proveiran en part gràcies a l'hectàrea d'hort ecològic de la zona nord-.

3. El paisatge i la naturalesa de l'entorn són un dels valors principals de l'emplaçament de l'Autòdrom i, en el marc del projecte, s'ha prioritzat protegir-los. Això ha fet que s'hagi reduït el sòl edificable previst en el pla d'ordenació urbana en un 40% i que, del total de 65 hectàrees, només 5,3 estiguin destinades a edificis, entre els quals es troben els edificis històrics que es restauraran. A més, s'han aprovat mesures dirigides a aquesta protecció de l'entorn, garantir la connectivitat ecològica entre les diferents àrees naturals, restaurar la Riera de Ribes, la plantació de 700 arbres d'espècies autòctones i moltes altres a les quals podeu accedir en el nostre codi verd.

Si voleu conèixer més a fons el projecte podeu accedir a aquesta nota de premsa i també a l'extens -però amè- document de preguntes i respostes.


Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!