Veus d'empresa

Penedès-Garraf

Grup Instal·lacions: tècnics qualificats al teu servei

Vilanova i la Geltrú | 10-08-2020 10:21

Grup Instal·lacions: tècnics qualificats al teu servei. EIX

Grup Instal·lacions: tècnics qualificats al teu servei. EIX

El 1993 Grup Instal·lacions obria les seves portes a Vilanova i la Geltrú per oferir serveis d’instal·lació i manteniment de sistemes elèctrics i de gas. Amb 27 anys d’experiència i una altra oficina a El Vendrell, Grup Instal·lacions es posiciona com una de les empreses referents del sector i és també partner a la zona del Penedès-Garraf de la companyia Endesa. En Juan Antonio Cejudo i la MªÁngeles Monsalve són els gerents.

Per què triar Grup Instal·lacions?

Som especialistes tant en el tema elèctric com en el gas en habitatges, locals i comunitats de veïns. Per la nostra experiència al llarg d’aquests 27 anys, tenim un coneixement profund del sector i qualsevol anomalia o problema que pugui sorgir, tenim el personal adient per resoldre’l. Destaca la nostra plantilla, de 24 persones, les quals totes i cadascuna d’elles és personal qualificat amb titulació.
També ens trobem en procés de la qualificació de la ISO 9001 i la 14001 i pel proper 2021 ja estarem homologats.

Què suposa tenir aquestes homologacions?

Ambdues són certificacions internacionals per les quals se’ns reconeixen, per una banda, que comptem amb un sistema de gestió efectiu que ens permet administrar i millorar la qualitat dels nostres producte si serveis (ISO 9001) i, per l’altra, que complim amb la gestió mediambiental de la nostra organització pel que fa a responsabilitats i reducció d’impacte mediambiental (ISO 14001).

I en cas de no tenir-les?

Perds confiança en els consumidors. Els clients cada dia més volen que les empreses tinguin un seguit de certificacions a l’hora de contractar els seus serveis, saber qui entrarà a casa seva.

Nosaltres aconsellem que escullin empreses homologades per la indústria, que tinguin les certificacions necessàries per fer els treballs que requereixen, ja que el mercat negre porta mals resultats. Ficar la mà en una instal·lació sense tenir la formació requerida pot provocar un incendi o una explosió de gas.

A nivell tècnic, quin és el servei amb més demanda?

El manteniment de les instal·lacions elèctriques i de gas. El que acostuma a passar, és que quan un client contracta el manteniment anual, la verificació de la instal·lació elèctrica o de gas la tenen adequada a la normativa i els tècnics aconsellen els canvis que s’han de fer. Però quan el client no fa les revisions periòdiques, ens trobem que hi ha instal·lacions perilloses ja que no s’han anat renovant i podrien suposar problemes de molts tipus.

Creieu que la gent és conscient de la importància del manteniment de les instal·lacions?

Costa, però cada vegada hi ha més gent que ho té present. De la mateixa manera que li fas una revisió al cotxe i és la cosa més normal, la revisió de les instal·lacions elèctriques i de gas s’ha d’anar normalitzant. Nosaltres aconsellem a tots els clients que facin aquest manteniment, el cost és molt petit i saber que tens una instal·lació correcta i d’acord a la normativa vigent, dona tranquil·litat.

I a nivell d’oficines, quins són els serveis més requerits?

Hi ha demanda de tot tipus i segons les èpoques, però tot relacionat en quant a dubtes de factures. També és cert, que depèn molt del que surt a les notícies ja que, per exemple, quan es publica que es pot venir a oficines a per bons socials o que hi haurà talls de subministrament, aquell mateix dia tenim un al·luvió per aquell motiu.

Com es treballa sent partner d’Endesa?

Tenim uns treballs específics que ens envien tant d’oficines centrals com en domicilis particulars en els quals fem revisions de totes les instal·lacions (calderes, calefacció, gas, llum...), tot allò que cal per tenir una instal·lació en bones condicions d’ús.

Per acabar, la crisi de la COVID-19 ha tingut incidència en tots els sectors. Quin ha estat l’impacte en Grup Instal·lacions?

Com a totes les empreses, hi ha hagut pèrdues econòmiques, però és cert que no som de les més perjudicades. Des del 1 de juny estem la totalitat de la plantilla als nostres llocs de treball extremant les precaucions i seguint la normativa marcada per la Generalitat, així com la pròpia Endesa.

A les oficines hem habilitat gels hidroalcohòlics, distàncies de seguretat, tots els treballadors van amb mascareta i hi ha mampares de protecció entre tècnic i client.

I quina ha estat la resposta dels clients davant el fet d’haver de deixar entrar tècnics als seus domicilis?

Un dels temes que més ens preocupava era precisament el fet que els clients fossin reticents a deixar-nos entrar a casa seva. Al veure les mesures de seguretat amb les que treballem així com el protocol estricte que seguim, no hem tingut cap problema. Sí que és cert que sempre hi ha algú que tot i haver aplicat tota la normativa ha preferit evitar l’entrada dels nostres tècnics, però són els que menys.

Grup Instal·lacions, partner d’Endesa, recorda que tothom pot anar a les seves oficines, les quals són un lloc segur, i preguntar per dubtes i nous productes. “Els nostres tècnics sempre aconsellaran el millor possible i tractaran de buscar un producte o tarifa que faci que el client pagui menys a nivell elèctric i de gas” Juan Antonio Cejudo, gerent de Grup Instal·lacions.

Grup Instal·lacions
C/Pelegrí Ballester, 15 – Vilanova i la Geltrú
93 815 45 00
grupoinstalaciones@grupoinstalaciones.com
www.grupoinstalaciones.comMàrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!