Veus d'empresa

Construccions Mecàniques Campió

L'antiga fàbrica Champion per dins: l'abans i el després en un vídeo

Sant Pere de Ribes | 18-08-2020 09:42

L'antiga fàbrica Champion per dins: l'abans i el després en un vídeo. Autòdrom Terramar

L'antiga fàbrica Champion per dins: l'abans i el després en un vídeo. Autòdrom Terramar

El pas del temps ha causat estralls en els edificis abandonats a l'Autòdrom Terramar. Un d'ells és l'antiga fàbrica Champion, que al llarg de la seva història ha tingut diferents usos i on, en els anys 1930, es van arribar a fabricar peces per a vehicles de la marca Nacional Sitjes.

En aquest vídeo podeu veure quin és el seu estat actual -entrant virtualment dins de l'edifici en ruïnes- i com serà en el futur, una vegada s'hagi rehabilitat en el marc del projecte de recuperació del Autòdrom.

A més d'aquesta fàbrica, altres edificis històrics que es restauraran són El Clot dels Frares, la Masia de Can Sidós i els antics boxs, que van acollir tant automòbils com cavalls. L'objectiu: recuperar el patrimoni històric i donar-li vida de nou.

El conjunt permetrà als visitants conèixer una part de la història del Garraf alhora que inspirar-se, descansar i viure esdeveniments memorables.

D'on ve el nom de Champion?

Poc temps després d'adquirir l'Autòdrom de Terramar, el comte Edgar Von Morawitz, gran aficionat a l'automobilisme, va fundar en el seu interior la raó social Construccions Mecàniques Campió, dedicada a la fabricació de peces de recanvi i accessoris per a automòbils. Amb el pas dels anys, en lloc de “Campió”, popularment va començar a dir-se-li “Champion”, fins al punt que l'anglicisme va passar a substituir al terme original i fins i tot es va arribar a creure que el lloc havia acollit una fàbrica de la marca estatunidenca Champion.


Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!