Veus d'empresa

Animals de companyia

La clínica veterinària Sant Joan, especialitzada en el pacient felí

Vilanova i la Geltrú | 10-12-2021 20:49

La clínica veterinària Sant Joan, especialitzada en el pacient felí. EIX

La clínica veterinària Sant Joan, especialitzada en el pacient felí. EIX

La clínica veterinària Sant Joan, de Vilanova i la Geltrú, ofereix un servei especialitzat d'atenció a pacients felins, uns animals molt especials que requereixen d'un tracte diferenciat per reduir els nivells d'estrès. Per aquest motiu, la clínica vilanovina compta amb una consulta, una sala d’espera i una zona d'hospitalització exclusivament per a gats i separada de la dels gossos: “així creem un entorn més respectuós vers el gat, reduïm l’estrès i fem que la visita sigui més agradable també per a la família”.

I és que els gats són animals molt territorials i generalment es troben tranquils només en el seu entorn habitual. En el moment en que se’ls intenta allunyar d’aquest entorn, es poden posar nerviosos arribant a canviar el seu comportament i tornant-se agressius. Són animals més estressables que els gossos, fins al punt que somatitzen amb més freqüència i poden emmalaltir degut a qualsevol canvi efectuat en el seu entorn. Per això és important poder visitar-los en un entorn que ells considerin segur, sense cap olor que els alteri i sense cap contacte visual amb altres animals o persones.

La Clínica Veterinària Sant Joan disposa d'una sala d’espera a la planta baixa, que és molt més tranquil.la, i on els propietaris poden deixar el transportí en un lloc alt i tapat per evitar qualsevol estímul visual que pugui estressar els seus gats. És important posar el transportí a una certa alçada ja que els gats així se senten més segurs.

A la consulta, la Clínica Veterinària Sant Joan compta amb una bàscula exclusivament per als on hi posen feromones que els fan sentir en un lloc acollidor, eliminant qualsevol olor amenaçant: “L’exploració i el tracte cap a ells es fa des de la tranquil·litat i la paciència. Al finalitzar, sempre donem pautes per a que els propietaris puguin fer que el seu gat vingui més tranquil a la clínica. A recepció també disposem d’un lloc elevat per deixar el transportí mentre els propietaris acaben de fer els últims tràmits de la visita”.

Aquesta atenció especilitzada i personalitzada per als pacients felins es completa amb una zona d’hospitalització també apartada de la dels gossos, on les gàbies son opaques (per a que no es vegin reflectits). La zona de la safata de la sorra està separada de la zona de descans per un petit forat i, a més, tenen una petita balda a on poden pujar si volen. Les gàbies també es mantenen tapades per a que se sentin més segurs i la visita al veterinari no es converteixi en un problema afegit per a un gat que necessita atenció professional.


Clínica Veterinària Sant Joan
Carrer Sant Onofre, 102
Vilanova i la Geltrú Barcelona 08800
93 893 23 29  |   veterinariastjoan@gmail.com

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!