Veus d'empresa

Ciclisme, disseny i gastronomia es donen la mà a Sitges al nou espai d'Interiorisme Parellades per a Voló eBikes

Sitges | 11-01-2022 14:04

Voló eBikes. Interiorisme Parellades

Voló eBikes. Interiorisme Parellades

Compartir amb altres ciclistes, comprar o reparar la teva bicicleta, organitzar un tour entre amics o prendre't un dels millors esmorzars de Sitges és ara possible en un mateix espai: Voló eBikes, el nou punt de trobada per al món del ciclisme al polígon Mas Alba de Sitges construït per l'equip d'Interiorisme Parellades.

Voló eBikes és un nou concepte de showroom, un sorprenent espai de 500m2 fet realitat per l'arquitecta Carlota Oliveras i la interiorista Àngels Ricart que reuneix cafeteria interior i exterior, venda i reparació de bicicletes elèctriques i organització de tours. Es tracta d'un projecte d'interiorisme comercial 360º que aplica dinàmiques de circulació experiencial per a maximitzar la satisfacció del client.

Arribar amb la teva bicicleta després d'una ruta pel Garraf i relaxar-te envoltat de vegetació natural en el comodíssim chill out interior dissenyat amb mobiliari completament a mida mentre et prens un deliciós brunch del xef xilè-català Gonzalo és una experiència simplement perfecta.

A més, gaudir del disseny dels espais interiors i exteriors, que barregen de manera precisa l'estil industrial i mediterrani, dona un plus a la visita. Una base d'acer negre, sostres en brut i parets de blocs de formigó il·luminada pel verd intens de més de 100 plantes naturals i decorada amb enormes fotomurals que et submergeixen als carrers de Sitges.

El mobiliari mòbil polivalent permet crear espais diàfans per a esdeveniments, les pèrgoles de fusta en brut donen calidesa a l'espai i sustenten l'estudiada il·luminació indirecta, i els tèxtils mediterranis aporten aquest toc cosy que et fa sentir com a casa. Tot això envoltat de les precioses bicicletes elèctriques de Voló (et sorprendran) i d'una enginyosa aplicació de la marca Voló instal·lada per l'interiorista Javier Quintanilla de l'equip Parellades.

Bicicletes, gastronomia, amics, experiències i molt disseny. Així és el nou espai Voló eBikes construït per Interiorisme Parellades als peus del Garraf. T'ho perdràs? https://www.volo-ebikes.com/

WEB
www.interiorismoparellades.com

INSTAGRAM
www.instagram.com/interiorismo_parellades

FACEBOOK
www.facebook.com/interiorismoparellades
 

Arxivat a


Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!