Veus d'empresa

Ciclisme, disseny i gastronomia es donen la mà a Sitges al nou espai d'Interiorisme Parellades i estudi Block 360 per a Voló eBikes

Sitges | 11-01-2022 14:25

Voló eBikes. Interiorisme Parellades

Voló eBikes. Interiorisme Parellades

Compartir amb altres ciclistes, comprar o reparar la teva bicicleta, organitzar un tour entre amics o prendre't un dels millors esmorzars de Sitges és ara possible en un mateix espai: Voló eBikes, el nou punt de trobada per al món del ciclisme al polígon Mas Alba de Sitges dissenyat per l’estudi Block 360 i construït per l'equip d'Interiorisme Parellades.

Voló eBikes és un nou concepte de showroom, un sorprenent espai de 500m2 fet realitat  pels arquitectes Arnau Agustí i Carlota Oliveras i la interiorista Angels Ricart que reuneix cafeteria interior i exterior, venda i reparació de bicicletes elèctriques i organització de tours. Es tracta d'un projecte d'interiorisme comercial 360º que aplica dinàmiques de circulació experiencial per a maximitzar la satisfacció del client.

Arribar amb la teva bicicleta després d'una ruta pel Garraf i relaxar-te envoltat de vegetació natural en el comodíssim chill out interior dissenyat amb mobiliari completament a mida mentre et prens un deliciós brunch del xef xilè-català Gonzalo és una experiència simplement perfecta.

A més, gaudir del disseny dels espais interiors i exteriors, que barregen de manera precisa l'estil industrial i mediterrani, dona un plus a la visita. Una base d'acer negre, sostres en brut i parets de blocs de formigó il·luminada pel verd intens de més de 100 plantes naturals i decorada amb enormes fotomurals que et submergeixen als carrers de Sitges.

El mobiliari mòbil polivalent permet crear espais diàfans per a esdeveniments, les pèrgoles de fusta en brut donen calidesa a l'espai i sustenten l'estudiada il·luminació indirecta, i els tèxtils mediterranis aporten aquest toc cosy que et fa sentir com a casa. Tot això envoltat de les precioses bicicletes elèctriques de Voló (et sorprendran) i d'una enginyosa aplicació de la marca Voló instal·lada per l'interiorista Javier Quintanilla de l'equip Parellades.

Bicicletes, gastronomia, amics, experiències i molt disseny. Així és el nou espai Voló eBikes construït per Interiorisme Parellades als peus del Garraf. T'ho perdràs? https://www.volo-ebikes.com/

WEB
www.interiorismoparellades.com

INSTAGRAM
www.instagram.com/interiorismo_parellades

FACEBOOK
www.facebook.com/interiorismoparellades
 

Arxivat a

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!