Veus d'empresa

Nova botiga

Intecat obre una nova botiga d’Apple a la rambla Principal de Vilanova

Vilanova i la Geltrú | 21-01-2022 13:55

Intecat obre una nova botiga d’Apple a la rambla Principal de Vilanova. Intecat

Intecat obre una nova botiga d’Apple a la rambla Principal de Vilanova. Intecat

Aquest dijous es va inaugurar la nova botiga d’Intecat a Vilanova i la Geltrú, concretament a la Rambla Principal, 55. Aquest nou establiment ofereix tota la grama de productes exclusius d’Apple, però també tots els serveis associats, com poden ser els tècnics i el suport a empreses. Just abans d’obrir les portes vam entrevistar en directe a Òscar Fàbregas, director general d’Intecat qui ens va explicar que l’arribada d’Intecat a la capital del Garraf havia costat molt perquè estaven buscant una ubicació molt particular al centre de la ciutat.

Intecat va obrir una botiga a Sitges just abans d’acabar l’any. L’empresa està estudiant noves implantacions al Penedès. Durant aquests primers dies de posada en marxa, Intecat ofereix promocions i descomptes en moltes dels seus productes. Acosteu-vos a la nova botiga per conèixer de primera mà tota la gamma Apple i el seus serveis.

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!