Veus d'empresa

Restauració, meetings i coworking

La Daurada Group, 5 'venues' en un mateix espai per a esdeveniments MICE i corporatius

Vilanova i la Geltrú | 16-03-2022 11:44

La Daurada Group. Eix

La Daurada Group. Eix

La Daurada Group, situada a Vilanova i la Geltrú, és un espai gastronòmic i d’entreteniment que compta amb deu anys de trajectòria. En els seus 10.000 metres quadrats disposa d’espais de restauració, terrassa, sala de concerts i discoteca, Cala Tintorera, La Marabanda i pàrquing gratuït, llocs caracteritzats per ser polivalents, amplis i diàfans. Aquests últims mesos ha fet millores en les instal·lacions per adaptar-se al nou servei Business Class i en aquesta línia potenciar el seu espai referent en el sector per acollir esdeveniments MICE i corporatius.

Acaba de posar en marxa Business Class, una fusió entre el servei de restauració, els meetings i el coworking per a completar i potenciar l’oferta gastronòmica de cuina mediterrània i les instal·lacions com un lloc de reunió de treball. “Som conscients que les reunions de treball es fan des de sempre, però volem anar més enllà i oferir un servei més complet, dirigit als empresaris, empresàries, freelance i altres professionals, com és un dinar de negocis en un ambient còmode i proporcionar espais perquè facin les seves trobades d’una manera diferent en les nostres instal·lacions” ha afirmat Ruth Celma, event manager de La Daurada Group. L’objectiu principal és arribar més a les PIMES i als professionals perquè vegin a l’empresa vilanovina com lloc de referència on dinar i reunir-se tranquil·lament.

El Business Class estratègicament posiciona a La Daurada Group com una zona per desenvolupar esdeveniments corporatius (MICE). Celma ens ha parlat del concepte MICE com un servei que “té a veure amb els viatges de negocis, els congressos i tots els esdeveniments corporatius”. L’empresa vilanovina compta amb espais grans on les empreses poden celebrar els seus esdeveniments. “Hem fet millores en les instal·lacions per adaptar-nos a les necessitats i que els clients gaudeixin de l’experiència al 100%. El 2018 vam obrir l’espai annex de La Marabanda, completant la nostra proposta per esdeveniments MICE, on és molt important disposar de diferents llocs per poder adaptar-nos a les necessitats de cada client”.

Els restaurants de La Daurada Group es caracteritzen per la seva cuina mediterrània, amb una oferta molt àmplia, variada i fresca. La instal·lació disposa de dos espais gastronòmics principals, tots dos davant del mar, el restaurant de La Daurada, obre tot l’any i la seva especialitat són els arrossos i el de La Marabanda, que obre la temporada d’abril a setembre, i concreta la seva cuina oberta en peix de la Llotja de Vilanova i carns a la brasa.

El xef de La Daurada Group, Carlos Ramírez, ha explicat que “La Daurada  ofereix cuina Mediterrània i sempre utilitza productes de proximitat i de qualitat. Pel que fa al peix, treballem amb el port de Vilanova i la carn prové d’escorxadors ecològics. Oferim menú de dilluns a divendres i carta cada dia de la setmana. Tot ho elaborem nosaltres, des de les postres, primers i segons plats”. Ramírez ha destacat que un dels trets diferencials que defineix la carta, és que encara que està davant del mar, també tenen especialitats de diferents varietats de carn, un dels productes més escollits entre els i les comensals.

La cuina treballa la temporalitat canviant la carta dues vegades a l’any (hivern i estiu), però sempre mantenint les seves especialitats que les trobem a la carta (sípia a la bruta, tàrtar de gamba blanca de Vilanova, orada a la sal o al forn...) i que brinden d’èxit entre els i les comensals.

A la temporada primavera-estiu obre La Marabanda amb cuina mediterrània on la principal tendència és exaltar el producte frec de proximitat. Treballen plats de “mar i foc” concepte que defineix La Marabanda pel que fa als seus productes de la Llotja de Vilanova i als plats de brasa. Ramírez, ha dit que és una cuina on hi ha plats més gastronòmics i elaborats amb una oferta àmplia i variada, on cada dia es gaudeix de diferents elaboracions.

Arxivat a

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!