Vegueria del Penedès

POLÍTICA

Es reuneix la primera Taula Institucional de la Vegueria Penedès


ERC Penedès Vilafranca del Penedès

04-05-2022 17:51

És un punt de trobada per a diversos càrrecs institucionals que representen el Penedès, on poder compartir inquietuds i problemàtiques del nostre territori i poder-les posar en comú

Imatge de la Taula Institucional de la Vegueria Penedès d'ERC. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres 29 d’abril a Igualada, va tenir lloc la primera Taula Institucional de la Vegueria Penedès. Formada per els càrrecs de Govern, diputades i senadores a Madrid, els cap de llista de les capitals de comarca per a les municipals del 2023, diputades al Parlament, els presidents de les quatre comarcals d’Esquerra, la Delegació del Govern i els alcaldes del Territori i impulsada des d’Esquerra Penedès i la Delegació del Govern. 

La Taula Institucional és un punt de trobada per a diversos càrrecs institucionals que representen el Penedès, on poder compartir inquietuds i problemàtiques del nostre territori i poder-les posar en comú, i teixir un discurs i una estratègia conjunta com a Vegueria. També per reforçar l’acompanyament i la coordinació en matèria institucional als equips municipals i per apropar l’acció del Govern de la Generalitat al territori, compartint també problemàtiques i oportunitats des de l’òptica municipal. I per poder fer equip i afrontar conjuntament les municipals, agafant experiències dels nostres companys i companyes del territori per poder créixer entre tots. 

La Taula es reunirà cada dos mesos en diversos punts del territori per anar treballant. 

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.