Vegueria del Penedès

FOC FORESTAL

38 dotacions dels Bombers treballen a l'incendi de Sant Pere de Ribes, que afecta ja 20 hectàrees


ACN Sant Pere de Ribes

21-06-2022 19:38

El foc és a Can Pere de la Plana i les flames pugen muntanya amunt en un lloc de difícil accés

38 dotacions dels Bombers treballen a l'incendi de Sant Pere de Ribes, que afecta ja 20 hectàrees. Bombers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Bombers treballen amb 30 dotacions terrestres i 8 aèries en un incendi forestal a Can Pere de la Plana, al terme de Sant Pere de Ribes, que fins ara ha cremat 20 hectàrees de superfície, segons els Agents Rurals. Els Bombers han rebut l'avís a les tres de la tarda i les flames pugen muntanya amunt en un lloc que és de difícil accés i amb males comunicacions de ràdio. Els avions de vigilància i atac estan descarregant als flancs de l'incendi mentre que els helicòpters bombarders intenten evitar els focus secundaris. La prioritat del cos d'emergències és tancar el flanc dret i la cua del foc. L'Ajuntament ha informat a través del seu compte de Twitter que ara per ara el foc no representa cap perill per als habitatges de la zona. Segons han confirmat els Bombers a l'ACN, l'incendi ha cremat fins ara vegetació però no es coneixen més afectacions ni desallotjaments.

Els #GRAF #Bomberscat fan foc tècnic per condicionar el recorregut de #IFSantPereRibes A la zona, hi plou una mica pic.twitter.com/wf5kUqtPnF

— Bombers (@bomberscat) June 21, 2022

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.