Vegueria del Penedès

Com estalviar durant les vacances


Eva Remolina / AMIC Catalunya

01-07-2022 8:30

Cada euro compta i veurem com al final de l'estiu, podrem comptar amb un extra per a afrontar la tornada al cole.

Com estalviar durant les vacances. AMIC

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les vacances del 2022 han estat catalogades com les més cares de la història, i no és per a menys. La pujada dels preus de l'IPC i la guerra a Ucraïna han provocat un significatiu augment del cost de la vida, i és que a mode d'exemple, els paquets turístics han pujat un 10% respecte a l'any anterior, percentatge que s'incrementa fins al 40% en funció del destí i de si aquest exigeix viatjar amb avió. A més, l'augment de la demanda provocada per les ganes que té la gent de viatjar després de dos anys de restriccions, així com la tornada dels turistes estrangers, fa que calgui aquest estiu, haguem de gratar-nos les butxaques si desitgem sortir de casa per a les tan merescudes vacances. Això sense tenir en compte els preus de les energies, dels carburants o dels aliments.

Per això, proposem en aquest article alguns consells que podem seguir per a estalviar una mica de diners, o almenys, per a mitigar l'impacte negatiu en la nostra economia que ens pot causar viatjar aquest estiu.

Aquests són alguns:

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.