Vegueria del Penedès

HABITATGE SOCIAL

Sitges lliura dissabte les claus de la segona promoció d'habitatges de protecció oficial


Redacció Sitges

13-12-2022 20:29

Les persones i famílies adjudicatàries dels 62 habitatges de la promoció Terral rebran les claus de la que és ja casa seva

Sitges lliura dissabte les claus de la segona promoció d'habitatges de protecció oficial. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els 62 habitatges de la promoció Terral, s’ompliran de vida després del lliurament de claus a les persones i famílies adjudicatàries, el dissabte 17, a les 12 hores. L’acte es realitzarà just davant els nous edificis, al carrer Felip Font i Falp, 65. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, explica que “estem molt satisfetes de l’impuls a les polítiques d’habitatge d’aquest Govern i creiem que per a aquestes famílies no hi ha millor regal de Nadal que poder estrenar casa seva, a Sitges, i a un preu de lloguer just”.

La regidora d’Habitatge, Júlia Vigó, recorda que l’Ajuntament ha impulsat la construcció de 175 habitatges de protecció oficial aquest mandat i reitera “la necessitat que qualsevol govern doni continuïtat a aquest treball per engrandir el parc públic d’habitatge a Sitges, oferir solucions reals a la ciutadania i garantir el dret a l’habitatge”.

Precisament, avui, la secretària d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Marina Berasategui, i el director de Promoció de l’Habitatge, Albert Toledo, han visitat la segona promoció d’Habitatge de Protecció Oficial (HPO), acompanyats per l’alcaldessa, la regidora d’Habitatge i representants de les fundacions sense ànim de lucre encarregades de la construcció i de la gestió dels habitatges. Durant la trobada han visitat les tres tipologies de pisos i les zones comunes com l’exterior, l’aparcament i els trasters, que ocuparan les famílies adjudicatàries, a partir d’aquest dissabte.

‘Terral’ és un projecte de col·laboració públic-privada entre l’Ajuntament de Sitges i les entitats sense ànim de lucre, Fundació SALAS, Fundació Nou Lloc, i Fundació Família i Benestar Social, subvencionat pel Pla Estatal de l’Habitatge 2018-2021. La promoció consta de 62 habitatges, de dues a quatre habitacions, amb aparcament i traster vinculats. Els habitatges són en règim de lloguer per a 7 anys amb un preu mensual situat entre els 525 i els 764 euros, excloses despeses comunitàries i de subministraments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.