Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

L’Ajuntament de Vilanova expulsa el funcionari acusat de quedar-se 30.000 euros dels fons de lloguer social


ACN Vilanova i la Geltrú

04-04-2023 11:25

L’home s’hauria apropiat de les fiances de més de quaranta contractes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha acordat expulsar el treballador municipal a qui van enxampar desviant 30.000 euros del fons de lloguer social. El ple municipal ha aprovat separar-lo del seu càrrec per una infracció molt greu, fet que implica la pèrdua de la condició de funcionari públic. L’home està acusat d’haver-se quedat les fiances de 44 contractes de la borsa de mediació de lloguer social. Es tracta d’una borsa de pisos buits cedits pels propietaris. Per tramitar els contractes, els propietaris dipositen una fiança a l’Incasòl i el funcionari ara apartat s’oferia a fer ell l’ingrés del dipòsit. El consistori, però, va detectar que es quedava els diners. El va apartar cautelarment i va anunciar una querella per estafa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.