Vegueria del Penedès

L'ESPERADA PLUJA

La meitat sud acumula els registres més importants de pluja, amb més de 30 litres a Torredembarra


ACN Vilanova i la Geltrú

19-01-2024 16:02

Només al litoral de Tarragona ha estat localment moderada, com mostren altres registres destacats com el de Tarragona, amb 29,7 litres i el Vendrell amb 21,8

Imatge de la pluja d'avui a Vilanova i la Geltrú. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La meitat sud de Catalunya acumula aquest divendres al matí els registres més importants de pluja, amb més de 30 litres per metre quadrat a Torredembarra (Tarragonès), en concret 31,7. Plou pràcticament arreu del país però la precipitació és minsa en molts punts, especialment a l’extrem nord-est. Només al litoral de Tarragona ha estat localment moderada, com mostren altres registres destacats com el de Tarragona, amb 29,7 litres; el Vendrell, amb 21,8, i Vinyols i els Arcs (Baix Camp), amb 20,1. Són dades de les 15.30 hores. La precipitació és en forma de neu al Pirineu. Al vespre, la cota de neu baixarà a l’extrem nord-oest i a l’interior de les Terres de l’Ebre fins a una forquilla d’entre 200 i 500 metres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.