Vegueria del Penedès

ELECCIONS AL PARLAMENT 2024

El PPC recupera el vilanoví Santi Rodríguez en la quarta posició pel 12-M a Barcelona


ACN Vilanova i la Geltrú

04-04-2024 21:50

El PPC ha posat a l'alcalde de Castelldefels, Manu Reyes, com a número dos de la candidatura encapçalada per Alejandro Fernández

El PPC recupera el vilanoví Santi Rodríguez en la quarta posició pel 12-M a Barcelona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El PPC ha posat a l'alcalde de Castelldefels, Manu Reyes, com a número dos de la candidatura encapçalada per Alejandro Fernández a Barcelona pel 12-M. De número tres, l'actual regidora a l'Ajuntament de Barcelona i exdiputada al Parlament, Ángeles Esteller, mentre que a la quarta posició recupera l'històric diputat popular Santi Rodríguez. Rosa del Amo i Juan Fernández, tinents d'alcalde a Badalona, seran a la cinquena i setena posició respectivament, i el sisè lloc serà per a l'assessor en comunicació del partit, Hugo Manchón. El vuit per a Eva García, regidora a l'Ajuntament de Sitges, el nou per a Miriam Casanova, exregidora dels populars a Barcelona i a la desena posició hi haurà també un exregidor i exdiputat, Alberto Villagrassa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.