Vegueria del Penedès

VNG

Els treballadors de Mahle decideixen divendres si continuen amb la vaga


VD

26-03-2009 23:11

Els sindicats divideixen la plantilla i el comitè

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Després d'onze dies de vaga indefinida, els treballadors de Mahle tornaran a plantejar divendres al migdia si continuen amb les mobilitzacions o si tornen a la feina el proper dilluns. L'entrada dels camions a la fàbrica gràcies a la intervenció de la policia ha provocat el desànim entre els treballadors, que han perdut la possibilitat de pressionar la direcció amb el bloqueig dels pistons de la fàbrica.

A més, el desgast de la vaga ja ha començat a dividir la plantilla i el comitè. De moment, aquest dijous han fet assemblees per separat entre els seus afiliats per informar els afectats per l'ERO dels possibles recursos que poden presentar als acomiadaments. També han aprofitar les trobades individuals perquè cada sindicat decideixi quina és l'estratègia que mantindran a partir d'ara.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.