Vegueria del Penedès

VNG

L'escola Santa Teresa acull la marató de donació de sang


VD

18-06-2009 21:01

El dijous 25 de juny es podran fer les donacions de 10 del matí a 10 del vespre, ininterrompudament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta és la setena vegada que la Marató de Donació de Sang es fa a la ciutat, amb l’objectiu principal de sensibilitzar la població sobre el que representa la manca de sang i així poder aconseguir nous i noves donants.

Tal i com ja s’ha fet en d’altres ocasions, la comissió organitzadora ha treballat aspectes com la flexibilitat horària, el servei gratuït de guarderia o el refrigeri, per tal de facilitar i donar l'oportunitat als ciutadans i ciutadanes de fer aquest gest solidari. A més aquest any s’han organitzat activitats i actuacions per tal de fer més atractiva la jornada.

Les persones que estiguin interessades a participar ho podran fer al col·legi de Santa Teresa de Jesús, de les 10 a les 22 hores, ininterrompudament.
Només cal tenir en compte que els donants han de tenir entre 18 i 65 anys. El seu pes corporal ha de superar els cinquanta quilos, i que poden donar sang si no han patit hepatitis després dels 12 anys. Cal recordar també que no cal anar en dejú.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.