Vegueria del Penedès

VNG

Nova edició del 'Sopar de Frares' a la Cucanya


VD

22-10-2009 18:38

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte, amb l’assistència d’una setantena de comensals, va tenir lloc al restaurant La Cucanya el tercer Sopar de frares. La Cucanya organitza aquest sopar-festa com una trobada gastronòmica amb la qual el restaurant vol mostrar davant els seus clients la seva cara més creativa i experimentar amb noves receptes que incorporar a la carta habitual.

L’event va consistir en un aperitiu i un menú de degustació de 8 plats que, en cada cas, es presentaven maridats amb diferents propostes de vi. Les explicacions a càrrec dels responsables del restaurant i de les bodegues implicades van fer que els assistents gaudissin d’un vespre especialment recomanable pels amants de la bona cuina.

El to festiu de l’acte va córrer a càrrec de la humorista Maite Carreres i del ball que va concloure la trobada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.