Vegueria del Penedès

VNG

L'Esportiu 'La Piscina' obre les seves portes al públic


VD

27-10-2009 21:17

Més d'un miler de persones van visitar la nova instal.lació que iniciarà l'activitat al novembre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La jornada de portes obertes realitzada dissabte al Centre Esportiu Municipal d’Esport i Salut. Esportiu La Piscina va ser tot un èxit de públic. Segons responsables del centre, unes 1500 persones van passar de les 11 a les 14 hores, pel renovat equipament municipal que iniciarà plenament l’activitat a partir del primer de novembre.

La ciutadania va poder veure els diferents espais de la instal·lació que ha ampliat la seva oferta amb serveis de fitness i una àrea termal, a banda de les activitats aquàtiques que ja es realitzaven anteriorment.

Durant la jornada de dissabte, tothom va poder fer un recorregut guiat i senyalitzat per l’equipament amb plafons explicatius de les diferents activitats que s’hi duran a terme.

El procés de reforma es van iniciar el juny de 2008 i durant aquest temps l’espai s’ha mantingut obert al públic, excepte els mesos de juny a octubre de 2009, per tal que les persones usuàries, moltes de les quals són nens i nenes que realitzen activitats de natació escolar i extraescolar, no quedessin sense aquesta pràctica esportiva

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.