Vegueria del Penedès

VNG

El concurs literari del Drac de la Geltrú ja té guanyadores


Jaume I./ Drac de la Geltrú

01-11-2009 0:14

El conte “Ha nascut un Drac a la Geltrú” de Montse Balada i Susana Peix ha estat l’escollit.

Una de les últimes jornades de contes a la Biblioteca Cardona Torrandell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Associació d’Amics del Drac de la Geltrú va convocar per Sant Jordi el concurs literari “Barrina que barrinaràs”, amb la intenció de fomentar la cultura popular i tradicional catalana. De les obres que es van presentar, la de Montse Balada i Susana Peix amb “Ha nascut un Drac a la Geltrú”, ha resultat ser la guanyadora del certamen. Les finalistes del concurs que també s’enduran premi són Laura Jacas, Gemma Ortiz i Anna Albà. Així ho han decidit els membres del jurat, format per Francesc Mestres, editor del Cep i la Nansa, Sebastià Serra, il·lustrador vilanoví, i Francesc Pasqual, mestre i poeta.

L’entitat està preparant una cercavila de bestiari infantil pel dissabte 28 de novembre que servirà per lliurar els premis a les guanyadores i finalistes. El conte guanyador del concurs del Drac de la Geltrú “Barrina que barrinaràs” s’editarà i es preveu que surti a la venda per Sant Jordi de l’any que ve.

En concurs compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i també de la Llibreria Llorens, la Llibreria Mulassa i la Llibreria Ma’at.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.