Vegueria del Penedès

VNG

L'exposició EROS + ISMES acaba aquest diumenge


VD

10-12-2009 20:37

Una visita comentada a càrrec de la comissària de l'exposició serà la darrera activitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Durant tot aquest temps la mostra ha rebut un bon nombre de visitants, la majoria dels quals han participat de les activitats paral·leles que s’han organitzat al voltant de l’exposició. La darrera de les activitats paral·leles, que servirà per cloure la mostra, és una visita comentada per aquest diumenge, dia 13 de desembre, a les 12 del migdia, a càrrec de la comissària de la mostra.

Organitzada per l'associació de galeristes catalans (Art Catalunya), dins la Tardor de l'Art, l'exposició ha estat una suma d'expressions artístiques, de sensibilitats i reflexions a l'entorn d'un únic aglutinador i nexe comú. Pintura, fotografia, dibuix, escultura o el vídeo, fan èmfasi en l'erotisme en aspectes com l'escenografia, el fetitxisme o la iconocitat dels òrgans sexuals.

L'exposició ha reunit una quarantena d'artistes de vàries generacions, des de les segones avantguardes fins a l'actualitat més immediata.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.