Vegueria del Penedès

VNG

Obres de reurbanització del carrer Major i del carrer Sant Pere


VD

17-01-2010 14:08

Les obres formen part del Projecte d’Interveció Integral del Nucli Antic, PINA

VD Vista aèria dels carrers del centre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

És previst que el termini d’execució d’aquests treballs sigui de quatre mesos.

Les obres consistiran en la retirada del paviment existent, el soterrament de la instal·lació elèctrica de l’enllumenat públic i la pavimentació de carrer en plataforma única.

Així mateix, també aquest dilluns s’inicien les obres de reurbanització del segon tram del carrer de Sant Pere, entre el carrer del Comerç i la plaça Llarga. El termini d’execució previst per a tot el carrer de Sant Pere és de cinc mesos.

Mentre durin les obres de la segona fase del carrer de Sant Pere, els contenidors de recollida d’escombraries es traslladaran entre la plaça Llarga i la plaça de la Peixateria. Així mateix, no estarà permès l’estacionament de vehicles a la plaça Llarga. Aquest sector serà de circulació doble per permetre només l’accés als vehicles del mateix carrer i a la maquinària pròpia de l’obra.
Les obres consistiran en la retirada del paviment existent, el soterrament de la instal·lació elèctrica de l’enllumenat públic, la instal·lació de contenidors soterrats i la pavimentació de carrer en plataforma única.

Aquestes obres estan incloses en el Projecte d’Intervenció Integral del Nucli Antic, PINA.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.