Vegueria del Penedès

VNG

Conveni entre l'ajuntament de Vilanova i l'empresa Arian


VD

17-01-2010 14:10

L’acord permetrà donar suport a diferents accions culturals i esportives de la ciutat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, ha destacat la implicació d’aquesta empresa a la ciutat i al territori on ja fa cinc anys que desenvolupen la seva activitat empresarial. En aquest sentit, Joan Ignasi Elena ha explicat que “ARIAN és una empresa amb voluntat d’arrelar-se al territori i amb un clar compromís amb la vida cívica de la ciutat”. Entre les actuacions en les quals hi ha intervingut destaca la reurbanització del carrer de Picapedrers i també el projecte de reforma de la plaça de la Rajanta.

Per la seva banda, el director general de Construcció d’ARIAN, Francisco Javier Sagardoy, ha agraït el reconeixement municipal a l’empresa i ha qualificat de “fonemental el sentiment de pertinença al territori per poder fer infraestructures que després són per al gaudi de la ciutadania”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.