Vegueria del Penedès

CUBELLES

Dissabte es presenta el programa dels 110 anys del Cor l’Espiga


VD

19-03-2010 14:50

L’acte tindrà lloc demà al Centre Social a les 20 h.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidoria de Festes i Tradicions està donant suport a l’entitat musical, que celebrarà l’efemèride el 30 de juliol de 2010.

Tot i això, des d’aquest mes de març començaran els actes commemoratius d’aquest aniversari. A l’espera de la presentació del cartell i del programa d’actes, l’entitat coral ja ha avançat les dates de la cantada de les caramelles (4 de març), el VI festival de cant coral Vila de Cubelles (25 d’abril) i una trobada de cors de caramelles, la participació a la Diada Nacional i una sortida a Markina-Xemein, amb qui els uneix una relació d’amistat. A més, ja està tancada l’actuació del Cor Jove de l’Orfeó Català, amb l’objectiu d’animar a la gent jove a participar del cant coral, que es podria celebrar el 27 de juny o el 4 de juliol. Com a preludi d’aquest acte, el Centre Social acollirà una exposició fotogràfica sobre els darrers 10 anys del Cor, amb alguna referència als 100 anys anteriors.

La regidoria de Festes i Tradicions ha donat tot el seu recolzament i impulsarà una campanya per donar a conèixer la Coral entre la ciutadania i buscar nous cantaires. Amb l’horitzó del 25 aniversari de la recuperació de les caramelles (2011), i també de la coral, l’entitat treballa en la captació de joves, un dels handicaps en els darrers anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.