Vegueria del Penedès

OPINIÓ

Tancada de la junta de l'AMPA de l'institut Montgròs


AMPA Institut Montgròs

19-03-2010 15:00

El 19 de març a les tres de la tarda, i fins l’endemà, els membres de la Junta del AMPA del Institut Montgròs faran una tancada de protesta

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Motius de preocupació, en tenim, portem tres anys en barracons i donada la mala gestió ens espera un quart.


Objectius de la tancada:

● Forçar que sigui certa la, anunciada, publicació el proper dia 25 de març, de l’adjudicació de l’empresa que farà la construcció, i anunciar el nostre posterior seguiment de terminis.

● Fer pública l’evident ineficàcia mostrada pels càrrecs administratius en la seva tasca de portar aquestes rellevants gestions. En el camí del nostre seguiment hem trobat una càrrega tal d’inoperància, que creiem digna de ser exposada públicament. Mala gestió posada en evidència en diferents compromisos, dates i manifestacions que a posteriori han resultat no ser reals.


Ens adrecem a vostè, la seva entitat, partit polític, etc. per convidar-los a que el proper divendres 19 de març a la tarda ens passin a fer una visita que ens pot servir de recolzament i també per generar un estat d’opinió sobre la situació.


US HI ESPEREM!!!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.