Vegueria del Penedès

COMARCA

Vaga als peatges per Setmana Santa


Europa Press

21-03-2010 20:12

Els treballadors d'autopistes anuncien aturades pel bloqueig del conveni col·lectiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

També han convocat aturades de tres hores a les oficines entre el 30 de març i el 6 d'abril, a més de manifestacions al parc Logístic i la Ronda Litoral.

Els treballadors reivindiquen la defensa de drets laborals aconseguits en anteriors convenis, com una distribució de jornada que permeti la conciliació de la vida familiar i laboral. Reclamen també una ocupació estable i de qualitat, mitjançant la transformació de contracte temporal a fix.

Alhora, demanen mantenir el poder adquisitiu i millores socials i la garantia de formació professional davant dels processos d'automatització i transformació del sistema de peatges, així com que no es destrueixin llocs de treball per aquesta raó.

Els sindicats consideren que el cobrament de peatge no és un servei essencial a la comunitat, "pel qual no pot ser objecte de serveis mínims".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.