Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

El Ribas&Sardá Cubelles s'imposa al Sant Andreu


VD

21-03-2010 19:22

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ribas&Sardá ha disputat la 19a jornada al Pavelló Poliesportiu Municipal de Cubelles. El rival a batre, ha estat el Sant Andreu. Els locals, amb la baixa de Marc Lari, han jugat un bon partit i han dominat als veterans barcelonins, 4s a la lliga amb 12 victòries i 6 derrotes.

L'encontre ha començat malament pels cubellencs, David Montero per part del Ribas&Sardá, i Xavier Grifoll per St. Andreu, han disputat el primer partit, en que s'ha hagut de disputar el cinquè joc i se l'ha acabat enduent el jugador visitant.

El capità del Ribas&Sardá, Adrián Baltanás, ha començat la remontada, derrotant en 3 jocs al veterà, Felipe Martínez. Amb l'empat a 1 en el marcador, Marc Galofré ha tret la igualada, en guanyar per 3 jocs a 2 al visitant Fernando Otero. En el partit de dobles, el Ribas&Sardá ha aconseguit ampliar distàncies en el marcador, gràcies a Galofré i Baltanás, que han guanyat en 3 jocs a la parella Otero/Martínez.

A falta d'un punt perquè els cubellencs s'adjudiquessin la victòria, Baltanás s'ha posat l'equip a les espatlles i ha guanyat per 3 jocs a 1 al botxí de Montero, col·locant d'aquesta manera el 4-1 final pel Ribas&Sardá Cubelles.

El Ribas&Sardá Cubelles acaba guanyant el últim partit, abans de les vacances de Setmana Santa, i segueix havent la lluita per la 1a i 2a posició de la lliga, entre els cubellencs i el Parets del Vallés. Els jugadors del Ribas&Sardá, els espera després de Setmana Santa, 3 encontres durs, en què aconseguint guanyar dos dels tres, o que Parets perdi algun dels seus partits, deixarà matemàticament el Ribas&Sardá Cubelles com el campió de la lliga de 1a provincial del grup 2.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.