Vegueria del Penedès

VNG

Converses de novel·la per a les parelles lingüístiques


VD

27-04-2010 21:48

El passat dissabte es va inaugurar aquesta activitat relacionada amb Sant Jordi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des d’aquest punt, va començar la passejada guiada i comentada pels voltants de la Rambla de Barcelona. Les persones participants van poder assaborir les explicacions de l’escriptor i també van descobrir més d’un dels secrets que amaguen alguns carrers i edificis per on tenen lloc les aventures del marquès d’Escudellers, protagonista del relat, que amb la resta d’altres personatges entranyables configuren un llibre fresc que, tot desafiant la correcció política, deixa un regust amable.

Aquesta activitat està pensada perquè les parelles lingüístiques tinguin a través de la lectura altres temes i motius per conversar en les seves 10 hores de trobades. L’activitat és oberta a l’alumnat dels cursos de català i també compta amb la col·laboració dels clubs de lectura de la Biblioteca Joan Oliva de Vilanova i la Geltrú i la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.