Vegueria del Penedès

OPINIÓ

L’Assemblea d’Unitat Municipal 9 debat sobre el futur del municipi


UM9

20-03-2012 12:06

El passat diumenge 18 de març els militants i simpatitzants d’Um9 van debatre en assemblea el document presentat per la permanent política, en el qual s’exposaven els principals canvis en l’escenari polític municipal respecte el establert després de les eleccions del passat maig i la posició de la organització envers aquest

VD. L’Assemblea d’Unitat Municipal 9

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Especialment el debat va girar en torn a la necessitat de donar resposta a la situació de crisi des de l’ens municipal però també des de el carrer, implicant a la societat civil organitzada i al conjunt de la població en donar resposta a les problemàtiques i preocupacions que com a municipi ens afecten.

Un altre punt important del debat es va centrar en la voluntat de canviar l’estancament i inoperància del govern en minoria del PSC i ICV i explorar les possibles vies per portar a terme el programa polític d’Unitat Municipal 9.

En aquest sentit, l’Assemblea va expressar la necessitat de seguir treballant per la governabilitat del municipi des de l’oposició o en un futur govern municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.