Vegueria del Penedès

OPINIÓ

I ara què?


UM9

24-06-2012 19:52

Tots tenim familiars, veïns o coneguts molt propers als quals l’atur, la precarietat o les retallades socials els afecten de manera clara i a cops molt durament

VD. Imatge de la campanya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

No podem esperar a veure-les venir, ens cal actuar, ens cal defensar els drets socials i tot allò que amb tant d’esforç hem contribuït a crear i que ara ens volen arrabassar per pagar una crisi que altres han provocat. I en aquesta defensa Um9 hi serà tant al carrer com a l’Ajuntament. Ens cal actuar, proposar, prioritzar i endegar polítiques encaminades a donar suport a qui més el necessita i que signifiquin un clar posicionament en contra que la gravetat de la situació i la crisi agreugin encara més les desigualtats, la pobresa i la conflictivitat entre la gent del nostre municipi.

Per aquest motiu volem posar a debat i discussió entre la ciutadania del municipi les diferents partides del pressupost municipal i les accions polítiques que des de l'Ajuntament i des de el carrer em de tirar endavant per donar resposta algunes de les qüestions que tenim sobre la taula i en les que no podem quedar al marge:

Quines són les prioritzacions? Com controlem la despesa?
Quines observacions podem fer per a la progressivitat fiscal?
Com donem resposta a les necessitats socials des de la comunitat i des de l'Ajuntament?
Com afrontem les retallades de la Generalitat i Govern central en els serveis socials i les polítiques actives d'ocupació?
Com podem obrir El Local o adeqüem el Teatre de les Roquetes?
On situem l'ajut a les llars d'infants?
Com afrontem la qüestió de l'habitatge? Quina sortida donem al parc d’habitatges privat i públic?
Quin pla de suport mutu fem amb les entitats?
Quin posicionament prenem davant dels conflictes socials?
Quines han de ser les polítiques de dinamització econòmica i creació d'ocupació?

Per aquest motiu convidem al conjunt de la ciutadania a respondre a una enquesta electrònica per aportar, opinar i respondre a les qüestions que plantegem. Així mateix, volem que la ciutadania s’apropi a veure’ns als diferents Punts de Trobada que Unitat Municipal 9 realitzarà els pròxims dies en places i carrers del municipi. Ho trobareu tot plegat a la nostra web www.um9.org  

Arremanga’t i participa del debat obert entorn al “I ara què?”

Les teves propostes són les que portarem a l’Ajuntament.

Les teves pors són les nostres pors, la teva lluita és la nostra lluita!!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.