Vegueria del Penedès

COMARQUES

Reforçaran la senyalització de la C-15 i les mesures per reduir la velocitat del trànsit


Redacció Comarques

13-07-2012 Última revisió: 13-11-2012 19:46

El 25% dels vehicles que hi circulen en el tram on s'han produït dos accidents mortals superen la velocitat màxima permesa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El secretari de Territori i Mobilitat, el vilanoví Damià Calvet, considera que la via "té les característiques tècniques adequades a la seva funcionalitat, malgrat que hi hagi hagut dos accidents mortals amb poca diferència de temps i gairebé al mateix lloc". En aquest sentit, assenyala que les circumstàncies dels dos sinistres mortals són totalment diferents i es van produint en sentits de la marxa contraris, així que els factors que hi van intervenir no estaven relacionats directament amb les característiques de la via: el primer accident, en el que van morir quatre noies de 18 anys es va originar per una distracció; i el segon, en el que va morir un home de 39 anys i es deure a una imprudència de l'altre conductor.

Tot i això, Calvet considera "evident que hem de saber donar respostes a la greu realitat que hem viscut, que no és altra que una concatenació d’accidents amb resultats fatals". De fet, el departament i la concessionària estan realitzant un estudi que, de moment, reflecteix que el percentatge de gent que circula a velocitat excessiva és d’un 25%. En aquest sentit, s'ha optat per reforçar la senyalització a partir de la setmana vinent del pas del doble carril a carril únic, així com la prohibició d’avançar en sentit descendent. El departament també ha demanat al Servei Català de Trànsit que instal·li més radars per controlar la velocitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.