DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

SITGES

Diumenge es presenta la Malvasia Dolça especial i les plaques Monembasia


Redacció Sitges

08-08-2012 Última revisió: 09-10-2012 19:01

S'emmarquen en la celebració del centenari de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges

VD. Vista de les vinyes, amb l'hospital de fons

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 2€ al mes sense permanència.

Dins dels actes de celebració del Centenari de l’edifici de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, aquest diumenge 12 d'agost a les 11 del matí es presenta la Malvasia Dolça Especial Centenari i de les Plaques Monembasia commemoratives. L'acte tindrà lloc als Jardins del Museu Romàntic –Can Llopis de Sitges. c/Sant Gaudenci, 1. 

En la presentació de la Malvasia Dolça Especial Centenari intervindran personalitats rellevants del món enològic i gastronòmic, tant en l’àmbit local com nacional, coneixedores de la Malvasia de Sitges, els seus productes i la seva història com: el restaurador Valentí Montgai, xef del
Restaurant la Salseta de Sitges; Joan Lluís Gómez, Sommelier del Restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda; i Gerard Jané, enòleg de Jané Ventura. L’escriptor sitgetà, Xavier Gimeno, explicarà els lligams històrics entre la família Llopis i l’Hospital Sant Joan Baptista. 

La presentació de les plaques Monembasia commemoratives del Centenari anirà a càrrec de la periodista sitgetana i portaveu de la Comissió del Centenari, Anna Grimau, que també moderarà l’acte.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.