Vegueria del Penedès

UN NOU MITJÀ DE COMUNICACIÓ

La Marea es presenta aquest dijous a Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

25-12-2012 Última revisió: 26-12-2012 11:33

La presentació es farà a la cafeteria del Foment Vilanoví i comptarà amb les intervencions de la periodista vilanovina Magda Bandera i de l'editor de la revista Café amb LLet

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Eix Diari i la cafeteria del Foment Vilanoví organtizen aquest dijous 27 de desembre, a les 18.30 hores, la presentació de la nova revista La Marea, un nou mitjà de comunicació que ha nascut de la cooperativa que van crear extreballadors del diari Público.

La periodista vilanovina Magda Bandera és una de les responsables del nou projecte periodístic i serà l'encarregada d'explicar les motivacions de la revista aquest dijous a Vilanova i la Geltrú. A més de Bandera, l'acte comptarà amb la participació Brais Benítez, periodista de La Marea a Barcelona i l'editor de la revista Café amb Llet, Albano Dante.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.