Vegueria del Penedès

CB LES ROQUETES

El CB Roquetes femení només li aguanta dos quarts al Ribes


Siscu Martín Les Roquetes

21-01-2013 17:26

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Roquetes femení

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

BÀSQUET RIBES 67 - CB ROQUETES 43

 

La visita al líder es presentava a priori molt complicada per les noies del Roquetes, que malgrat que havien encadenat 3 victòries consecutives no es presentaven a jugar amb el millor ànim.

 

El partit però començava molt bé, amb les visitants dominant lleugerament al marcador i les locals molt espesses. Aquesta tònica va continuar al segon quart amb el partit molt igualat que va acabar amb una lleugera avantatge per les locals de 3 punts. El tercer quart va ser dolent per les visitants perquè les locals van aprofitar el desencert als tirs lliures i algunes pèrdues de pilota molt ingènues per aconseguir una avantatge ferma al marcador de 10 punts. Les visitants, no van creure en la victòria, i aquesta falta d’ambició les va condemnar, ja que al últim quart, les locals van mantenir la diferència al marcador per sobre els 10 punts, i els últims dos minuts, quan ja les visitants van baixar el braços definitivament, aconseguir la màxima diferència al marcador.

Fitxa del partit:
Marta Masana (10), Idoia (2), Natàlia (3), Neus (2), Carlota (0), Mariví (3), Marta Cuberos (0), Aina (-), Sandra (0), Noelia (2), Vero (21).

Parcials:
10’ (8-9) 20’ (25-22) 30’ (39-29) 40’ (67-43).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.